media artes

kalender

Apokalypsen - fem poeter och en ljudkonstnär

Växjö Konsthall den 24 November 2016 kl. 18:30

Fem poeter och en ljudkonstnär tolkar temat apokalypsen och vad som kommer efter. Estradpoesikväll i samarbete med Scenpoesiklubben och konstmusikföreningen Media Artes.

j

Estradpoesi är det som gäller för Scenpoesiklubben, vilket är ett teatralisk uppläsningssätt som till exempel kan talas, rimmas eller sjungas a cappella. Det blir sarkasm, humör, rå sårbarhet, vardagsbetraktelser, hopp med mera, hälsar poeterna.

Hur låter en apokalyps? Det är en fråga ljudkonstnären Hans Parment ställer sig. Parment finns att hitta inom området för experimentell nutida konstmusik och är en av personerna bakom konstmusikföreningen Media Artes. Vi kommer hålla till mitt i den utställningshallen bland Jenny Kalliokuljus porlande vattenskulpturer och Magnus Petersson högresta och blinkade tivoliinstallation.

Erica Engdahl, Karolina Allgulin, Kajsa Nilsson, Elisabeth Westlund och Ludvig Nyberg är de fem poeterna som kommer stå på scen torsdagen den 24 november. Det kommer att finnas böcker och dikthäften med mera till salu.

www.facebook.com/events/756713554467888

Som vanligt fri entré.
Varmt välkommen!